Universiteti Europian i Tiranës

 • universiteti_evropian_i_tiranes_0
 • 10984258_1110166425666859_8564800915070719358_n
 • 11535738_1105280452822123_2194988998360757067_n
 • 10295728_1109589475724554_4946365396518575910_n
 • 11054457_1114260388590796_8166807245266533232_n
 • 10255436_1110167229000112_4635639752818473650_n
 • 10336762_867102463306591_2353383229445835848_n
 • 24227_111506228866222_7842281_n
 • themeluesit

Përshkrimi

Përshkrimi

Universiteti Europian i Tiranës u themelua në vitin 2006 prej një grupi akademikësh të rinj, gazetarësh dhe menaxherësh. Të jemi një universitet lider për zhvillimin e dijes në shoqërinë shqiptare, një qendër ekselence në formimin akademik të studentëve tanë, një qendër ekspertize të specializuar në fushën e studimeve shoqërore – politike, ekonomike dhe juridike në vend, me ndikim në rajon e më gjerë, si dhe një qendër ekselence për kërkimin shkencor në drejtimet specifike ku zotërojmë potencial.
T’u japim studentëve një edukim cilësor, duke përthyer në të rezultatet e një kërkimi shkencor të vlefshëm, t’i shërbejmë dijes së shoqërisë shqiptare nëpërmjet mësimdhënies, kreativitetit, përdorimit të arritjeve më të mira të shkencës, si dhe partneriteteve me tregun e punës e atyre ndërkombëtare.
15 mijë m2  është shtrirja e kampusit të UET ku përfshihen 12,000 m2 sipërfaqe godina shërbimi. Kampusi përfshin auditorë modernë, laboratorë, bibliotekën, ambientet e shërbimeve të ndryshme si fotokopja, salla e internetit, bar-restoranti, parkingu dhe lulishtja. 10,000+ studentë kanë zgjedhur të studiojnë në UET.
UET-i ndërton ura bashkëpunimi me institucione të tjera në arsimin e lartë brenda dhe jashtë vendit si dhe me aktorë të tjerë të shoqërisë civile, sektorit publik dhe atij privat me qëllim krjimin e hapësirave dhe mundësive të ndryshme për studentët si edhe stafin akademik.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Universiteti Europian i Tiranës
Merr drejtimet

Contact

Universiteti Europian i Tiranës
udPKHX2
 • By guida
 • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Universiteti Europian i Tiranës
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Universiteti Europian i Tiranës
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar