Tirana Internacional Hotel & Conference Centre

Përshkrimi

Përshkrimi

Tirana Internacional Hotel & Conference Centre është “Hoteli dhe Qendra e Konferencave” e vetmja, më e madhe dhe më prestigjoze në Shqipëri, i pozicionuar në Sheshin Qëndror të Tiranës.
Duke kombinuar një pozicion vërtet strategjik dhe një pamje mbresëlënëse të kryeqytetit të Shqipërisë, ju garantojmë një qëndrim të paharruar.
I rinovuar plotësisht në Gusht 2015, ky hotel me 4 yje, ofron luksin dhe shërbimin e tij më të mirë.

Tirana Internacional Hotel & Conference Centre ofron:

  • Dhoma
  • Qendra e Konferencave
  • Dasma
  • Resorant & Bar
  • Qendër SPA

Tirana Internacional Hotel & Conference Centre – Një udhëtim në zemër të mikpritjes Shqiptare!

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Tirana Internacional Hotel & Conference Centre
Merr drejtimet

Contact

Tirana Internacional Hotel & Conference Centre
 • By guida
 • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Tirana Internacional Hotel & Conference Centre
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Tirana Internacional Hotel & Conference Centre
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar