Spitali Salus

Përshkrimi

Përshkrimi

Salus ёshtё njё strukturё spitalore private italo-shqiptare qё ofron shёrbime shёndetsore ambulatorike dhe hospitalizim pёr patologji tё natyrёs mjeksore, kirurgjike dhe specialistike.

Salus i garanton pacientit kurat më të mira të mundshme, duke përdorur teknologji të përparuara, mënyra diagnostikimi dhe kurimi në avangardë dhe duke ofruar një shërbim asistence të sjellshëm, profesional dhe në respektim të plotë të pacientit.

Specialitete klinike:

Nё njё ndёrtesё mikpritёse dhe tё rehatshme, me hapёsira tё mёdha dhe me dritё tё cilat i transmetojnё pacientit nё ndjesi mirёqёnieje psiko-fizike qё nё momentin e parё. Salus disponon 90 shtretёr, tre salla operatore, shёrbimin e Radiologjisё, Poliambulator multispecialistik, njё klinikё dentare dhe njё Laborator analizash me njё pikё tjeter ambulatore edhe nё qendёr tё qytetit. Hapёsirat e brendshme, tё projektuara nga studioja arkitekturore ELL(E)GI Workshop of Architecture e Triestes, janё pajisur me teknologjinё mё tё avancuar tё tregut tё sotёm. Dhomat janё tё pajisura me sistem klimatizimi dhe me banjo personale. Mund tё jenё me njё, dy ose tre shtretёr dhe disponojnё telefon dhe TV. Nё mes tё gjelbёrimit, me njё parking tё madh pёr publikun, Spitali ndodhet nё Autostradёn Tiranё- Durrёs, disa qindra metra larg “Casa Italia”.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Informacione shtesë

Informacione shtesë
  • Hënë07:30 – 19:30
  • Martë07:30 – 19:30
  • Mërkurë07:30 – 19:30
  • Enjte07:30 – 19:30
  • Premte07:30 – 19:30
  • Shtunë07:30 – 19:30

Lokacion

Spitali Salus
Merr drejtimet

Contact

Spitali Salus
  • By guida
  • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Spitali Salus
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Spitali Salus
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar