Rogner Hotel Tirana

Përshkrimi

Përshkrimi

Hoteli juaj për biznes në Tiranë, Shqipëri

Mund të na keni përzgjedhur për shkak të vendodhjes strategjike, për shërbimin dhe mikpritjen legjendare Austriake, për mundësinë e krijimit të një rrethi social elitar apo për bukuritë e kopshtit tonë…
Por cilado të jetë arsyeja, e kemi për kënaqësi t’ju mirëpresim dhe të sigurojmë një qëndrim sa më të frytshëm e më komod të jetë e mundur.
Hotel biznesi dhe turistik në të njëjtën kohë. Rogner Hotel Tirana me kopshtin e mrekullueshëm Mediterran ofron një oaz qetësie në zemër të kryeqytetit.

Një hotel në qendër të ekonomisë, politikës dhe mikpritjes! Pika e referimit më e njohur e qytetit.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Rogner Hotel Tirana
Merr drejtimet

Contact

Rogner Hotel Tirana
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Rogner Hotel Tirana
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Rogner Hotel Tirana
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar