Palestra Perfect Fitness

Përshkrimi

Përshkrimi

Palestra ka hapur dyert për klient qysh në vitin 2010. Ajo nisi si një iniciativë për të sjellë pranë klienteve kushte komode, pajisje moderne dhe çmime konkurruese.

Palestra “Perfect Fitness” ofron:

 • Fitness
 • Aerobi
 • Sauna
 • Walking
 • Gjimnastike
 • Body Fitness

Sallat tona për palestër janë të pajisur me të gjitha mjetet e domosdoshme për të mbajtur trupin tuaj në formë të përkryer dhe instruktorët më të përgatitur në fushën e fitnesit, body fitnesit dhe të aerobisë dhe gjimnastikës.

Gjimnastika sportive është një metodë stërvitore me ushtrime statike dhe dinamike. Fillimisht kjo metodë stërvitore filloi të aplikohet për të rifituar aftësitë shpërthyese dinamike, lëvizore, statike dhe psiqike tek sportistët e gjimnastikës artistike si dhe për të perfeksionuar linjat e tyre trupore muskulore. Më vonë kur hyri kultura e fitnesit u fut duke qënë se është mjaft tërheqëse dhe argëtuese dhe mbi të gjitha jep rezultate të shpejta në forcat e lartpërmendura si dhe tonifikimin dhe zbukurimin e linjave të trupit.

Synon:

 • Formimin e lëvizjeve fizike dhe funksionale.
 • Formimin e lëvizjeve me karakter aplikativ sportiv.
 • Formimin e individit në tërësi, si nga ana trupore ashtu dhe nga ana intelektuale.

Përse duhet të frekuentojmë aerobinë, dhe cilat janë efektet që ajo jep?

 • Fizik: zhvillon forcën ,qëndrueshmërinë , elasticitetin.
 • Fiziologjik: rrit kapacitetin vital të mushkërive, djeg ose ul përqindjen e yndyrnave trupore, ndihmon në punën e zemrës dhe në qarkullimin e gjakut.
 • Psikologjik: ndikon në cilësinë e kordinimit, aftësinë e ritmit, të përshtatjes dhe reagimit.

Skuadra jonë është e përbëre nga profesionistë të fushës të cilët janë të përkushtuar drejt cilësisë dhe përsosmërisë.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Informacione shtesë

Informacione shtesë
 • Hënë08:00 - 21:00
 • Martë08:00 - 21:00
 • Mërkurë08:00 - 21:00
 • Enjte08:00 - 21:00
 • Premte08:00 - 21:00
 • Shtunë08:00 - 20:00
 • Diel10:00 - 16:00

Lokacion

Palestra Perfect Fitness
Merr drejtimet

Contact

Palestra Perfect Fitness
 • By guida
 • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Palestra Perfect Fitness
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Palestra Perfect Fitness
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar