New Generation

Përshkrimi

Përshkrimi

Qendra Multifunksionale “New Generation”, e filloi veprimtarinë e saj si Kolegj Profesional, “New Generation”.
U themelua si një investim plot pasion i vëllezërve Tafaj. U hap nisur nga kërkesat e kohës në drejtim të ngritjes së standartit në parukeri dhe estetikë, që shërbimet në këto fusha të ngrihen mbi baza shkencore dhe në një nivel bashkëkohor.

Qendra “New Generation”, në gjithë veprimtarinë e saj, ka për mision:
1. Të përgatisë profesionalisht specialistë të lartë, në fushat që mbulon, nëpërmjet mësimdhënies me cilësi të lartë dhe praktikës profesionale.
2. Të zhvillojë arsimin profesional.

Pse duhet të zgjidhni New Generation?

1. Stafi
Në Qendrën Multifunksionale “New Generation”, lëndët e formimit bazë, zhvillohen nga pedagogë me tituj shkencorë dhe me eksperiencë shumë vjeçare duke e konsideruar këtë formim si shumë të rëndësishëm në aftësimin e tyre profesional.

2. Programe ambicioze europiane
Programet e studimit në Qendrën Multifunksionale “New Generation”, janë hartuar për të realizuar një kombinim perfekt midis lëndëve të formimit bazë dhe atyre të formimit profesional, duke vënë theksin në formatin intelektual qe duhet të ketë profesionisti i ardhshëm.

3. Jeta studentore
Nëpërmjet aktiviteteve brenda shkollës, si sfilata mode, panaire të organizuara nga vetë New Generation, apo edhe konkurseve për të nxjerrë në pah studentin më të mirë, mbahet gjallë fryma e iniciativës dhe e bashkëpunimit midis studentëve

Në Qendrën Multifunksionale “New Generation”, lëndët e formimit bazë, zhvillohen nga pedagogë me tituj shkencorë dhe me eksperiencë shumë vjeçare duke e konsideruar këtë formim si shumë të rëndësishëm në aftësimin e tyre profesional.

Programet e Studimit:

 • Masazheri Estetiko – Kuruese
 • Estetike e Avancuar
 • Parukeri e Avancuar

Qendra Multifunksionale “New Generation”, gjatë funksionimit të saj si Kolegj Profesional, u akreditua me vendim te Keshillit te Akreditimit.

Qendra Multifunksionale “New Generation”, konsideron si një ndër pikat më të forta, elementin e punësimit të studentëve të tij. Suksesi i sfidës së përbashkët, e jona si institucion por edhe e studentëve tanë, vërteton më së miri se rruga e zgjedhur, ka qenë ajo e duhura.
Me një formim të plotë shkencor dhe profesional, studentët e New Generation, kanë arritur punësimin brenda dhe jashtë vendit, thuajse 100 % në profesionet të cilat kanë qenë pasion dhe ëndërr e tyre.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Informacione shtesë

Informacione shtesë
 • Hënë8:30 - 17:00
 • Martë8:30 - 17:00
 • Mërkurë8:30 - 17:00
 • Enjte8:30 - 17:00
 • Premte8:30 - 17:00
 • Shtunë8:30 - 17:00
 • DielMbyllur

Lokacion

New Generation
Merr drejtimet

Contact

New Generation
 • By guida
 • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

New Generation
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

New Generation
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar