Cityshop.al-Teleshopping nga marka të njohura botërore

Përshkrimi

Përshkrimi

Vizioni i Cityshop.tv ёshtё qё tё jetё njё kompani e shquar nё lёminё e saj, me njё udhëheqje profesionale, bashkëkohore dhe tё jetё lider nё ofrimin e produkteve online nё Kosovё dhe tё gjitha trojet shqiptare.

 

Synimi ynё ёshtё qё tё  krijojmë një pozicion  udhëheqës në fushën e shitjeve televizive direkte , pёrpikshmёria dhe prosperiteti ynё të reflektohet në kënaqësinë e të gjithë klientёve tanë. Qëllimi dhe prioriteti ynё ёshtё qё tё zhvillojmё, thellojmё dhe forcojmë  raportet me klinetёt dhe partnerёt tanё tё biznesit nё pёrmasa afatgjata.

 

Në Cityshop ju mund të gjeni zgjidhen e shumë problemeve si:

  1. Shot for Slim që largon kilogramët e tepërt nga trupi i juaj.
  2. Livariz i cili ndihmon në largimin dhe shërimin e venave të këmbëve.

III. Renuee që ndihmon në largimin e stijave të barkut.

  1. Dermonu që ndihmon në largimin e akneve në fytyrë.
  2. Rox i cili është produkt që largon rrudhat në fytyrë.

V.Top&Up që rritë gjoksin tuaj në mënyrë natyrale.

Në Cityshop ju mund të gjeni edhe shumë produkte të tjera me bazë bimore : www.cityshop.al

Cityshop gjithashtu është edhe përfaqësues ekskluziv i Art de Francë për Kosovë dhe  sjell në vendin tonë shumë lloje të aksesorëve të punuar me Swarovski.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Cityshop.al-Teleshopping nga marka të njohura botërore
Merr drejtimet

Contact

Cityshop.al-Teleshopping nga marka të njohura botërore
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Cityshop.al-Teleshopping nga marka të njohura botërore
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Cityshop.al-Teleshopping nga marka të njohura botërore
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar