Mobileri HENDI

Përshkrimi

Përshkrimi

Mobileri HENDI është themeluar në vitin 1995. Jemi një kompani që merret me prodhimin dhe eksportin e të gjitha llojeve të mobiljeve. Gama e gjere e produkteve tona karakterizohet nga cilësia e cila është pika jonë e fortë dhe nga design i veçantë i cili shtrihet nga rryma klasike deri tek rryma postmoderne. Këto dy karakteristika kanë bërë të mundur që kompania jonë të jetë sinonim i fineses dhe cilësisë jo vetëm në tregun Shqiptar por edhe atë Grek e Maqedonas. Nga një firme e vogël në vitin 1995 sot ne jemi zhvilluar duke krijuar ekspoziten tonë të re me një sip. prej 5000m2 dhe duke shtuar e kualifikuar me tej stafin tonë, firma jonë sot ofron projektimin e ambienteve të brendshme me arkitekt si dhe zbatimin e projektit në çdo fushë të tij.
Kompania jonë bashkëpunon me fabrikat me prestigjoze në Itali duke garantuar një produkt cilësorë.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Mobileri HENDI
Merr drejtimet

Contact

Mobileri HENDI
  • By guida
  • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Mobileri HENDI
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Mobileri HENDI
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar