Megapharm

Përshkrimi

Përshkrimi

Megapharm sh.p.k, krijuar ne vitin 1994, është një nga kompanitë kryesore në fushën e shpërndarjes së produkteve farmaceutike në Shqiperi. Duke qënë partner i besuar i disa prej kompanive të mëdha prodhuese farmaceutike është importues dhe shpërndarës me shumicë e pakicë i medikamenteve dhe produkteve kozmetike, aparaturave mjekësore dhe lëndëve të para të produkteve farmaceutike.
Është njëkohësisht, partner i besuar i farmacive, spitaleve , institucioneve shëndetsore dhe i vetë mjekëve.

Një sistem menaxhimi cilësior sipas ISO 9001:2008, çertifikuar nga TUV-Austri, ofron vlerën e shtuar për klientët e saj, që kenë edhe shërbimet e reja të ofruara, përmes procesit të menaxhimit të operacioneve të biznesit dhe të përmirësimit të vazhdueshëm në sinkroni me kërkesat e tregut dhe të rejat shkencore.
Marketingu dhe Regjistrimi i barnave janë aktvitete relativisht të reja të kompanisë në mbështje të promovimit dhe hedhjes në treg të produkteve të partnerët tanë .

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Megapharm
Merr drejtimet

Contact

Megapharm
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Megapharm
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Megapharm
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar