ManeTCI

Përshkrimi

Përshkrimi

Kompania ManeTCI është kompania lider në ndërtim, investim dhe në projekte zhvilluese në Evropën Lindore dhe në rajonin ballkanik, e themeluar në Shqipëri dhe e specializuar në fushën e ndërtimeve civile dhe industriale si qendra tregtare, godina rezidenciale, qendra sociale dhe kulturore, ndërtime industriale dhe infrastrukturë.

Kjo kompani, në bashkëpunim me projektues dhe ndërtues të huaj, ndërtoi qendrën e parë tregtare në Tiranë, Shqipëri, e quajtur Qendra Tregtare Univers (QTU) dhe është duke ndërtuar një qendër tjetër tregtare, gjigante, më e madhja në Ballkan, “Tirana East Gate”.

ManeTCI solli për herë të parë në Shqipëri konceptin e qendrave tregtare sipas standarteve evropiane dhe influencoi mentalitetin e shqiptarëve në konceptin e blerjes.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

ManeTCI
Merr drejtimet

Contact

ManeTCI
  • By guida
  • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

ManeTCI
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

ManeTCI
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar