Mane TCI

Përshkrimi

Përshkrimi

Kompania ndërtuese më konkurruese në Shqipëri.

Fitimi ynë më i madh nuk është shitja e objekteve që ndërtojmë, por cilësia dhe jetegjatësia e tyre.
Jemi në ndryshim të vazhdueshëm.
Në mënyrë konstante prezantohen ide për përmirësimin e proçeseve apo proçedura që standartizojnë një marrëdhënie të caktuar.
Jemi një kompani që mëson.
Në asnjë moment nuk mungon dëshira dhe aftësia e ç’do pjesëtari të kompanisë, të mësojë në mënyrë të vazhdueshme nga ç’do burim, kudoqoftë, dhe në mënyrë të shpejtë ta konvertojë në veprim.
Zgjedhim, frymëzojmë, dëgjojmë.
Menaxherët dëgjojnë zërin e punonjësve dhe i përfshijnë dhe ata në vendimarrje. Në mënyrë konstante organizohen mbledhje stafi në të gjitha nivelet dhe bashkarisht fokusohen në një problem dhe në mënyrë të shpejtë vendosin në idetë më të mira për tu zbatuar.
Vlerësojmë kapitalin intelektual.
Udhëhiqemi nga parimi se sa herë që punësojmë dikë që është më i mirë se ne, kemi humbur një mundësi, sepse në rast se secili prej nesh i ka të gjitha përgjigjet, për çfarë na duhen njerëz të tjerë.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Mane TCI
Merr drejtimet

Contact

Mane TCI
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Mane TCI
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Mane TCI
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar