Klinika Matrix Medical

Përshkrimi

Përshkrimi

Klinika Matrix Medical and Research Centre  ju ofron shërbime në fushat e gjinekologjisë, obtetrikës, kirurgjisë plastike dhe estetike.

Krahas konsultave të ndryshme dhe ndërhyrjeve kirurgjikale, ne disponojmë edhe një laborator modern, në të cilin mund të kryeni analiza biokimike, mikrobiologjike, hormonale, imunologjike.

Një staf i trajnuar dhe i përkushtuar mjekësor, i udhëhequr nga doktoreshë Eliona Demaliaj, i përgjigjet çdo nevoje apo shqetësimi tuaj shëndetësor.

Modernizimi në pajisje, eksperienca e gjatë dhe serioziteti, krahas ekipit të specializuar të mjekëve, e bëjnë Matrix Medical and Research Centre klinikën që duhet të zgjidhni.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Informacione shtesë

Informacione shtesë
  • Hënë8:00 - 17:00
  • Martë8:00 - 17:00
  • Mërkurë8:00 - 17:00
  • Enjte8:00 - 17:00
  • Premte8:00 - 17:00
  • Shtunë8:00 - 13:00

Lokacion

Klinika Matrix Medical
Merr drejtimet

Contact

Klinika Matrix Medical
  • By guida
  • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Klinika Matrix Medical
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Klinika Matrix Medical
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar