KASTRATI GROUP

Përshkrimi

Përshkrimi

KASTRATI GROUP eshte nje kompani lider e pavarur dhe ne pronesi private, e bazuar ne Shqiperi. Kompania eshte themeluar ne fillim te viteve 1990 ne Shqiperi.
Permes rrjetit tone dhe zyrave perfaqesuese, ne jemi te mirepozicionuar ne te gjithe rajonet me te rendesishem ne mbare boten. Megjithate, Ballkani, Adriatiku dhe Mediterrani Lindor jane bazat historike te tregtise se kompanise tone.
KASTRATI GROUP tregton karburante duke perfshire biodiesel ne te gjitha rajonet e rendesishme te kesaj zone, gjithmone duke kerkuar nje rritje afatgjate te shendoshe.
Per me shume se 20 vjet, suksesi i KASTRATI GROUP eshte rritur gjithmone nga fleksibiliteti, menaxhimi strikt i rrezikut, dhe fokusi ne tregtine e produkteve fizike te naftes, magazinim dhe shperndarjen.
Sot, bizneset tona perfshijne tregtine nderkombetare, importing dhe shitjen me shumice te produkteve te naftes, biodiesel gjithashtu pika karburanti, shitjen e gazit per ngrohje, lubrifikanteve dhe bunkering(furnizimi me karburant i anijeve).
Në më shumë se 70 stacionet e shërbimit në Shqipëri, ne ofrojmë një shumëllojshmëri të karburanteve premium të karburantit Pa plumb (Unleaded) dhe Naftë dhe gaz të lëngët të naftës (LPG).
Qe nga themelimi i kompanise deri ne ditet e sotme volumi i shitjeve eshte ne rritje konstante.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

KASTRATI GROUP
Merr drejtimet

Contact

KASTRATI GROUP
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

KASTRATI GROUP
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

KASTRATI GROUP
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar