ikubINFO

Përshkrimi

Përshkrimi

Themeluar në vitin 2007 në Tiranë, ikubINFO ofron shërbime për zhvillimet software me teknologjitë më bashkëkohore të kohës. Kompania operon duke ofruar shërbimet e saj kryesisht në sektorin publik, bankar, financiar, telekomunikacionit dhe energjitik.
Me një staf prej 50+ zhvilluesish të pajisur me njohuri të larta dhe eksperiencë të gjerë në fusha të ndryshme, ikubINFO qëndron si kompania lider në Shqipëri në fushën e zhvillimeve software. ikubINFO vazhdon aktivitetin e saj duke u bazuar në misionin, vizionin dhe vlerat e kompanisë për të forcuar pozitat e saj si lider në Shqipëri, por edhe për të zgjeruar aktivitetin e saj jashtë
Shqipërisë.
Fushat e ekspertizës sonë përfshijnë:

  • Software Engineering
  • Zhvillim Aplikimesh për Desktop
  • Web dhe Mobile
  • Projekte Migrimi dhe Integrimi
  • Aplikacione GIS
  • Mirëmbajtje Aplikimesh
  • Help Desk dhe Konsulencë
  • Akademia ikubINFO

Outsourcing
IT Outsourcing është zgjidhje e duhur për çdo kompani e cila është e interesuar për tu bere me eficiente duke ulur kostot dhe duke pasur akses ne zgjidhje te teknologjisë se fundit, pa qene nevojshme krijimi i një departamenti IT.

Përmbushja e projekteve sipas afateve të përcaktuara në kontratë, cilësia e lartë në dorëzimin e shërbimeve dhe etika në punën tonë janë celësi i suksesit të kompanisë. Besojmë se duke promovuar këto vlera kemi arritur të jemi të besueshëm përballë klientëve, por edhe duke e berë stafin tonë krenar që janë pjesë e kompanisë ikubINFO.

Ne përdorim teknologji të ndryshme si: .Net, SharePoint, BizTalk dhe Java.

Kompania ka përfunduar projekte të mëdha si: Deklarimi elektronik i taksave, Sistemi elektronik i prokurorimit (e-Procurement), Regjistri kombëtar i planifikimit të territorit, Probabiliteti i numerit për AKEP, e-Permits (lejet e punës)..etj.
ikubINFO është certifikuar sipas standardeve të menaxhimit të cilësisë ISO 9001: 2008. Kompania është certifikuar për sigurinë e informacionit ISO / IEC 27001: 2013 dhe për zbatimin e sistemit të menaxhimit të mjedisit SR EN ISO 14001: 2004. Ne kete menyre ne sigurojme  partnerët tanë të biznesit mbi shqetesimin mbi uljen e ndikimit te aktivitetit te kompanise tonë në mjedis, si dhe ruajtjen e sigurise se informacionit.ikubINFO është i çertifikuar sipas standartit  OHSAS 18001: 2007, mbi shëndetin dhe dement në punë. Gjatë vitit 2015 ikubINFO mori certifikimin ISO-IEC 20000-1:2011, i cili perkufizon kerkesat për menaxhimin e shërbimeve.

Kompania jonë krenohet me statusin e saj si Gold Partner për Microsoft dhe Oracle.

Kompania ikubINFO – when YES means YES!

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

ikubINFO
Merr drejtimet

Contact

ikubINFO
  • By guida
  • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

ikubINFO
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

ikubINFO
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar