Hotel Vlora International

Përshkrimi

Përshkrimi

Hotel Vlora International i vendosur ne qendren e qytetit, 50 m nga deti eshte vendi ideal per te shijuar pamjet fantastike e gjirit te Vlores. Hotel Vlora International ofron komoditet dhe kenaqesi per turistet, gjithashtu dhe per vizitoret e biznesit qe zgjedhin Vloren per te permbushur kerkesat e tyre.

Shërbime të tjera që ofron VLORA – INTERNATIONAL
VLORA – INTERNATIONAL ofron gjithashtu një sallë koferencash me të gjitha pasijet bashkohore (e cila përfshin laptop, projektor etj), një palestër, pishine të brendshme dhe mjaft pajisje të tjera duke e bere atë një vend të përkryer për takimet e punës.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Informacione shtesë

Informacione shtesë
  • Hënë08:00 - 20:00
  • Martë08:00 - 20:00
  • Mërkurë08:00 - 20:00
  • Enjte08:00 - 20:00
  • Premte08:00 - 20:00
  • Shtunë08:00 - 20:00
  • Diel08:00 - 20:00

Lokacion

Hotel Vlora International
Merr drejtimet

Contact

Hotel Vlora International
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Hotel Vlora International
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Hotel Vlora International
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar