Laborator Dental

Përshkrimi

Përshkrimi

“Laborator Dental” ndodhet në qytetin e Durrësit dhe është një laborator tepër modern me aparatura të teknologjisë së fundit. Në të janë të punësuar profesionistë të fushës me një përvojë shumëvjeçare në këtë drejtim.

Tek “Laborator Dental” mund të përfitoni realizimin e grafive dentare, si dhe të shikoni saktë diagnozën tuaj. Grafitë digjitale janë të cilësisë së lartë. Teknologjia e përdorur është me qartësi të madhe.

Kontakti

Kontakti
  • Adresa Rr. “Taulantia”, afër Shkollës Italiane Durrës
  • Telefoni 0682029311
  • Kategoria Shendeti
  • Lokacioni Durrës

Lokacion

Laborator Dental
Merr drejtimet

Contact

Laborator Dental
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Laborator Dental
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Laborator Dental
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar