Hotel KONTI

Përshkrimi

Përshkrimi

Pozicionuar në hyrje të qytetit të Korçës, mes një panorame madhështore të maleve rrethuese, Hotel “Konti”, përfaqëson shërbimin më të mirë të hoteleve në të gjithë zonën.
Kjo e çertifikuar edhe nga liçensimi dhe klasifikimi me
3 yje nga Ministria e Turizmit.
Funksionon prej vitit 2000, duke ofruar një standart të lartë shërbimi në hoteleri.
Kapaciteti i hotelit është prej 33 dhomash.
Bar-Restorant “Konti” me kapacitetin e tij prej 250 personash ofron shërbim nga ora 7:00 deri 23:00 dhe mundësinë e shërbimit në lulishten e tij mes gjelbërimit të përheshëm, ku mund të shijoni kuzhinë mesdhetare dhe tradicionale shqiptare. Gjithashtu edhe fëmijët tuaj mund të luajnë në këndin e tyre.
Organizojmë me raste festash, mbrëmje të paharueshme ku gjithmonë ka muzikë live.
Ofrojmë Sallë Konferencash ku mund të organizohen mbledhje apo seminare të ndryshme.

Hotel “Konti” ofron:

 • Shërbim hoteli 24 Orë
 • Shërbim të plotë bar-restorant
 • Kuzhinë me menu të pasur mesdhetare dhe shqiptare
 • Sallë Konferencash me kapacitet 80 vende
 • Dhomë darkimi private për 12 persona
 • Shërbim telefon, fax, printime, fotokopje
 • Minibar në cdo dhomë
 • Tv satelitor
 • Internet wireless
 • Ajër të kondicionuar
 • Lavanteri
 • Shërbim Taksi
 • Parking të garantuar
 • Staf të kualifikuar e poliglot në shërbimin tuaj 24 orë

Hotel “Konti”…Shtëpia juaj, larg shtëpisë!

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Hotel KONTI
Merr drejtimet

Contact

Hotel KONTI
 • By guida
 • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Hotel KONTI
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Hotel KONTI
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar