Fitness Gym Style

Përshkrimi

Përshkrimi

“Fitness Gym Style” është një palestër e hapur prej kohësh, e cila ofron të gjitha kushtet e duhura. Ambientet janë tepër të bollshme, ndërsa pajisjet që përdoren janë të kohëve të fundit. Në këtë palestër do të gjeni instruktorë me shumë vite përvojë pune të suksesshme, të cilët ofrojnë konsulentë të vazhdueshme për të gjithë klientët.

Nën udhëheqjen e tyre do të keni mundësi të arrini rezultatet e dëshiruara.

Kontakti

Kontakti
  • Adresa Kombinat, pas “Vodafone”, kati II
  • Telefoni 0694472191
  • E-mail ----
  • Webfaqja ----
  • Kategoria Fitnes
  • Lokacioni Tiranë

Lokacion

Fitness Gym Style
Merr drejtimet

Contact

Fitness Gym Style
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Fitness Gym Style
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Fitness Gym Style
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar