Gener 2 Sh.p.k

Përshkrimi

Përshkrimi

Gener 2 Sh.p.k (Gener 2) e ka pozicionuar veten si një kompani prestigjioze në tregun shqiptar në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit. Ne hodhëm hapat tanë të parë atëherë kur Shqipëria ishte duke marrë hapat e saj të parë drejt demokracisë dhe një ekonomie tregu të lirë, duke kontribuar në zhvillimin e vendit nëpërmjet projekteve tona.
Gjatë këtyre viteve ne kemi ndërtuar një kompani ndërtimi dhe zhvillimi, e cila ofron punime cilësore duke qënë inovatore, e besueshme dhe e angazhuar ndaj kënaqësisë së punonjësve, klientëve, furnitorëve dhe komunitetit.
Në Shtator të vitit 2011 kompania jonë u vlerësua me çmimin Ndërtuesi i Vitit, çmim i shpallur drejtpërdrejt nga personaliteti i ndërtimit dhe pasurive të paluajtshme, Donald Trump, gjatë Panairit Ndërkombëtar të Ndërtimit RealEX 2011.
Njëzet vjet më parë, ne pamë një mundësi shumë të mirë për zhvillim në tregun shqiptar dhe duke punuar me përkushtim dhe me burime e financime te kufizuara, filluam të ndërtonim kompaninë tonë të njohur, e cila sot ka emrin Gener 2.

Kontakti

Kontakti

Informacione shtesë

Informacione shtesë
  • Hënë08:00 -16:00
  • Martë08:00 -16:00
  • Mërkurë08:00 -16:00
  • Enjte08:00 -16:00
  • Premte08:00 -16:00

Lokacion

Gener 2 Sh.p.k
Merr drejtimet

Contact

Gener 2 Sh.p.k
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Gener 2 Sh.p.k
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Gener 2 Sh.p.k
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar