Eternal

Përshkrimi

Përshkrimi

Enternal Group është një kompani e themeluar në vitin 1995.
Kompania Enternal është e përbërë nga: Enternal Trade, Enternal Construction, Enternal Real Estate, Enternal Social Media. Enternal Group operon prej vitesh në tregun Shqiptar duke konkuruar dukshëm në Çmim, Cilësi, Standart dhe me Profesionalizëm në projektet e zhvilluara.
Kompania gjatë aktivitetit disa vjecar ka realizuar objekte të ndyshme si: Qëndra Tregtare, Qëndra Biznesi, Hotele, Banka, Sallone ekspozimi, Zyra të kompanive të ndyshme, etj…

Vizioni ynë:
Te sjellim produktin me cilësi të lartë, çmim konkurues, brënda standarteve Euriopiane, në afatin e kërkuar, me profesionalizëm duke u kujdesur për përmiresimin e jetës dhe zhvillimin e komunitetit, si dhe mbrojtjen e ambjentit.

Historiku:
Enternal shpk është themeluar në Tetor 1998 nipt nr J82312001G dhe ortak të vetëm z. Eduart Ibrahimi
Në aktivitetin e shoqerisë shënohet aktivitet tregtar, ndërtim me sistem të thata me bazë gipsi.
Enternal me nje eksperiencë të gjatë në Tregti dhe Ndërtim me sisteme të thata me bazë gipsi ka realizuar shumë objekte me rëndesi të lartë në vëndin tonë si:

Rezidenca banimi si:

Rezidencë banimi “Rolling Hills”
Ambasador 1/2/3
Rezidencë Banimi “White House”

 Qendra tregtare si:
City Park,
TEG
COIN
QTU
ETC
Blu Star

Kontakti

Kontakti

Informacione shtesë

Informacione shtesë
  • Hënë08:00 - 18:00
  • Martë08:00 - 18:00
  • Mërkurë08:00 - 18:00
  • Enjte08:00 - 18:00
  • Premte08:00 - 18:00
  • Shtunë08:00 - 18:00

Lokacion

Eternal
Merr drejtimet

Contact

Eternal
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Eternal
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Eternal
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar