EHW GmbH

Përshkrimi

Përshkrimi

Operon që nga viti 1992 në sektorin e prodhimit të sallameve.
Gjatë këtyre viteve është afirmuar si prodhuesi më i madh në tregun shqiptar.
Në bazë të suksesit të saj qëndron zgjedhja e mishit që përpunon, përdorimi i teknologjive të avancuara dhe veçanërisht kontrolli i rreptë mbi higjienën dhe vlerat ushqimore të produktit.

Produktet qe EHW Gmbh ofron janë:

 • Salçiçe
 • Kremviçe
 • Parizer
 • Turist
 • Llukanik
 • Milano, Napoli Sakson
 • Montana Koh viçi, salçiçe
 • Arresto, Fileto e pjekur
 • Proshutë me mish pule, kremviçe
 • Qofte zgare
 • Suxhuk
 • Kotoleta
 • Proshutë  e pjekur

EHW GmbH është certifikuar në standardin ISO 9001:2000. Prodhimi realizohet në stabilimentin modern të EHW që ndodhet km 4 të superstradës Tiranë – Durrës.
Prodhohen rreth 70 lloje sallamesh dhe proshutash të cilat shpërndahen të freskëta
çdo ditë në dyqanet e firmës dhe në rrjetin tregtar në gjithë vendin.

 

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

EHW GmbH
Merr drejtimet

Contact

EHW GmbH
 • By guida
 • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

EHW GmbH
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

EHW GmbH
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar