Delta Group

Përshkrimi

Përshkrimi

Delta Group importon në treg kriteret më të rëndësishme: cilësinë dhe përsosmërinë, jo vetëm për produktet por edhe për shërbimin. Tek Delta Group ju mund të gjeni pllaka, pajisje hidrosanitare, parket si dhe aksesorë. Të gjitha këto produkte dhe shërbime janë gërshetim i cilësisë dhe të bukurës.
Prestigji i pashembullt dhe fama që delta gëzon sot në mbarë tregun rajonal, nuk është vetëm për shkak të punës së palodhur dhe të përsosur, por mbi të gjitha falë epërsisë së padiskutueshme që delta pati që në fillimet e saj, duke u shndërruar në një shembull. I kemi imponuar tregut kriteret më të rëndësishme: cilësinë dhe përsosmërinë, jo vetëm për produktet por edhe për shërbimin. Filozofia jonë mishërohet në respektimin e vlerave, traditave e risive dhe fjalët kyç për ne janë besim, vazhdimësi dhe përjetësi.
Qëllimi ynë kryesor është të jemi edhe gjeografikisht sa më pranë klientit, të ofrojmë pikërisht atë që ai kërkon, dhe me çmimin më të përshtatshëm.

 

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Delta Group
Merr drejtimet

Contact

Delta Group
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Delta Group
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Delta Group
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar