Dekoll sh.p.k

Përshkrimi

Përshkrimi

Dekoll sh.p.k është një kompani e re e ndërtuar së fundëmi, aktiviteti i së cilës konsiston në prodhimin e materialeve të ndërtimit si: koll, grafiato, fino, auto nivelant, suva mbushese, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi.
Kjo është fabrika më moderne në Ballkan në saj të teknologjisë së fundit italiane të prodhimit.

Dekoll sh.p.k është një investim i Brunes sh.p.k, kompania distributore më e madhe dhe më prestigjioze e pllakave dhe mobiljeve me 20 vjet përvojë në tregun shqiptar, që zë mbi 30% të tregut në sektorin e shpërndarjes së pllakave. Ajo disponon një rrjet prej 8 dyqanesh të vendosur në të gjithë Shqipërinë.

Misioni ynë është të rrisim standartin e cilësisës në ndërtim duke kombinuar teknologjinë inovative, cilësinë e produktit dhe seriozitetin. Në këtë mënyrë mund të përmiresojmë stilin e jetesës duke garantuar ndërtime të sigurta, komode dhe afate-gjate.

Objektivat
• Të ofrojmë produkte të një cilësie të lartë, të testuara në laboratorët tanë sipas standarteve europiane.
• Të ndërtojmë mardhenie të besuara dhe afatgjate me klientët tanë.
• Të maksimizojmë vlerat duke ruajtur standartet e prodhimit dhe duke ofruar produktin më të mirë me çmimin më të arsyeshëm sipas nevojave të klientëve.
• Implementimi i teknologjisë europiane për rritjen e cilesisë së produkteve vendase.
• Përmbushja e përgjegjesive sociale ndaj punonjësve, konsumatorëve, furnitorëve, konkurrentëve, shoqerisë, mjedisit dhe shtetit.

Në këtë katalog ju do të gjeni të gjitha produktet tona bashkë me përshkrimet e tyre përkatëse:
Katalogu

Dekoll – Emri i ri i cilësisë!

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

Dekoll sh.p.k
Merr drejtimet

Contact

Dekoll sh.p.k
  • By guida
  • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Dekoll sh.p.k
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Dekoll sh.p.k
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar