Estetikë Spa Tila

Përshkrimi

Përshkrimi

“Estetikë Spa Tila” është një qendër moderne, me hapësira të mëdha për të pasur intimitet dhe qetësi. Masazhet ofrohen për femra dhe meshkuj. Produktet e përdorura janë profesionale.

Masazhet realizohen me vajra esencialë dhe terapi me tinguj muzikorë për të shijuar qetësinë.

Stafi i “Estetikë Spa Tila” është profesional dhe tepër mikpritës.

Kontakti

Kontakti
  • Adresa Kombinat, pas Minibashkisë
  • Telefoni 0682219634
  • E-mail ---
  • Webfaqja ---
  • Kategoria Bukuri
  • Lokacioni Tiranë

Lokacion

Estetikë Spa Tila
Merr drejtimet

Contact

Estetikë Spa Tila
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Estetikë Spa Tila
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Estetikë Spa Tila
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar