Balcanica – Media, Reklamim, Marketing dhe Produksion

Përshkrimi

Përshkrimi

E themeluar në tetor të vitit 2010, Balcanica është kompani  e njohur në rrjetin e kompanive të reklamave.

Me eksperiencë në fushën e marketingut dhe promocionit, Balcanica ofron promovim të imazhit të kompanisë suaj, mbështetje efektive e krijuese të strategjive të komunikimit dhe marketingut.

Në strategjinë tonë dhe praktikën e operimit kemi bashkëpunimin me klientët për përmirësimin e ndjeshëm të bizneseve të tyre.

Si kompania e parë që ofron shërbimet e integruara të komunikimit dhe marketingut Balcanica dhe bashkëpunëtorët e saj përpiqen të sjellin tek ju jo vetëm shërbimet e domosdoshme, por edhe atë çka sjell vlerë.

Në kuadër të kompanisë  Balcanica kemi web faqet Realbay.coCityshop.tv,Citysale.co

Realbay.co  është një ueb direktorium në kuadër të kompanisë Balcanica që merret me marketing dhe produksion. Është web faqja e parë në Kosovë e cila është e përkthyer në 23 gjuhë të botës dhe funksionon online. RealBay ofron ekspertizën e shitjes, blerjes, reklamimit dhe marrëdhëniet e ndërsjella  në mes të bizneseve të vogla dhe te mesme me anë te ueb platformës tonë.
Cityshop.tv ёshtё themeluar në vitin 2011, dhe funksionon në kuadër tё Balcanica.
Citysale.co  është web që shërben për blerje online me çmime të volitshme.

Vizioni i Cityshop.tv ёshtё qё tё jetё njё kompani e shquar nё lёminё e saj, me njё udhёheqje profesionale, bashkёkohore dhe tё jetё lider nё ofrimin e produkteve online nё Kosovё dhe tё gjitha trojet shqiptare.

Synimi ynё ёshtё qё tё  krijojme nje pozicion udhëheqës në fushën e shitjeve televizive direkte, pёrpikëmёria dhe prosperiteti ynë të reflektohet në kënaqësinë e të gjithë klientёve tonё. Qёllimi dhe prioriteti ynё ёshtё qё tё zhvillojmё, thellojmё dhe forcojmё  raportet me klinetёt dhe partnerёt tonё tё biznesit nё pёrmasa afatgjata.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Informacione shtesë

Informacione shtesë
  • Hënë08:00 - 18:00
  • Martë08:00 - 18:00
  • Mërkurë08:00 - 18:00
  • Enjte08:00 - 18:00
  • Premte08:00 - 18:00
  • Shtunë08:00 - 18:00
  • Diel08:00 - 18:00

Lokacion

Balcanica – Media, Reklamim, Marketing dhe Produksion
Merr drejtimet

Contact

Balcanica – Media, Reklamim, Marketing dhe Produksion
  • By guida
  • Email: cityshoprishtine@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Balcanica – Media, Reklamim, Marketing dhe Produksion
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Balcanica – Media, Reklamim, Marketing dhe Produksion
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar