ApiEda shpk

Përshkrimi

Përshkrimi

ApiEda shpk është një ndër kompanitë me një eksperiencë disa vjeçae në fushën e realizimit dhe dhënies me qera të paisjeve që disponon. Shërbimet që ne ofrojmë janë cilësore dhe i rezistojnë kohës. ApiEda shpk ofron shërbimet e saj në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë. Kompania jonë ka shumë anëtar në stafin e saj të cilët janë të specializuar për shërbimet që ofron ApiEda shpk. Ata bashkëpunojnë në grup, janë unik, të rinj dhe të aftë për t’i shërbyer klientëve të kompanisë sonë në çdo kohë që ata do të kenë nevoj për shërbimet tona.

ApiEda shpk është kompani serioze dhe me integritet të lartë profesional. Ne ofrojmë shërbime të sigurta për klientët duke ecur me hapin e kohës. Përshtatemi me risit e teknologjisë, përpiqemi për të përmirësuar cilësin e shërbimeve dhe mbajmë kontakte të shpeshta me klientët tanë.
Shërbimet që ofron ApiEda shpk janë:

  • Ashensore
  • Sisteme Konference dhe Perkthimi
  • Sherbime Ndricimi
  • Videoprojektore
  • Sherbime Audio

ApiEda shpk ofron shërbime zëri për evenimente të ndryshme. Ne kujdesemi që çdo gjë të shkojë në mënyrë perfekt nga fillimi në fund të aktivitetit. Kompania jonë ka përvojë shumë vjeçare në këtë fushë dhe pajisje moderne të fjalës së fundit. Kjo ka bërë që ne të jemi të sigurtë dhe korrektë në punën që bëjmë duke ju ofruar mbarëvajtje perfekte të aktivitetit tuaj.
Prej shërbimeve tjera që ApiEda shpk ofron janë:
•  takime dhe konferenca,
•  fushata elektorale,
•  koncerte,
•  spektakle,
•  mbledhje,
•  party,
•  festa të ndryshme,
•  dasma etj.

Ne i sigurojmë jetëgjatësinë kompanisë dhe shoqërisë sonë.

Kontakti

Kontakti

Lokacion

ApiEda shpk
Merr drejtimet

Contact

ApiEda shpk
  • By guida
  • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

ApiEda shpk
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

ApiEda shpk
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar