American Dental Clinic

Përshkrimi

Përshkrimi

American Dental Clinic është opsioni juaj absolut për kujdes dentar të përsosur, të sigurt dhe cilësor, në Shqipëri.

American Dental Clinic është e kualifikuar për ofrimin e shërbimeve në Ortodonci dhe Stomatologji Pediatrike (Pediatric Dentistry). Stafi i American Dental Clinic përbehet nga specialiste me kualifikim të lartë, të përzgjedhur për angazhimin e tyre, përkushtimin për rezultate të shkëlqyera, si edhe nivelin e lartë dhe cilësor të kujdesit dentar që ofrojnë. Specialistët tanë, të arsimuar në fakultete stomatologjie amerikane, zotërojnë përvojë të gjërë dhe marrin pjesë rregullisht në të gjitha konferencat dhe seminaret më të rëndësishme ndërkombëtare, mbi zhvillimet e reja në shkencën e stomatologjisë dhe praktikat dentare.

Duke përdorur teknologjinë e fundit dhe pajisjet me të avancuara arrijmë të ofrojmë trajtimin më të mirë dhe me të rehatshëm të mundshëm.Zyra jonë është në thelb paperless, pra pothuajse pa përdorimin e letrës. Me përshtatjen dhe integrimin e sistemeve software që lejojnë përdorimin minimal të letrës me efikasitet maksimal, ne vazhdojmë të kërkojnë mënyra për të eliminuar letrën në zyrë duke pakësuar kështu stresin në mjedis.

Të vetëdijshëm mbi rrezikun e transmetimit të mundshëm të sëmundjeve në klinika dentare, në praktikojme masat paraprake universale të rekomanduara nga Shoqata Dentare Amerikane për sterilizim.
American Dental Clinic ofron opsione pagese të përballueshme.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

American Dental Clinic
Merr drejtimet

Contact

American Dental Clinic
  • By guida
  • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

American Dental Clinic
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

American Dental Clinic
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar