AlbMarket

Përshkrimi

Përshkrimi

”AlbMarket” ka filluar aktivitetin e saj në vitin 2010 dhe sot është një nga rrjetet me te sukseshme te marketeve dhe gjithmonë në zgjerim duke i ardhur sa me pranë konsumatorëve shqiptarë me produkte cilësore, nga markat më të njohura dhe më cilësore në Shqipëri.

Ne fillimet e saj ‘AlbMarket’ ka patur dy pika ne Rr.’Ali Shefqeti’ Shkoze dhe pika tjeter tek Rr. ‘Jordan Misja’, por me kalimin e vitive dhe me suksesin e vazhdueshem ‘AlbMarket’ eshte zgjeruar duke hapur markete ne pika te ndryshme te Tiranes duke krijuar nje brand te ri me produktet qe ‘AlbMarket’ ofron.

1415022814Logo-pdfMe anë të bashkëpunimit tonë me kompanitë më prestigjoze ne shqiperi ne kemi krijuar nje standart te larte sherbimi dhe tregetimi te mallrave ushqimore, kozmetike etj. Produktet qe ne tregetojme jane kryesisht produkte ushqimore te llojeve te ndryshme nga ushqimet e paketuara te gatshme e gjysem te gatshme e deri te fruta dhe tek perimet, produkte kozmetike te firmave me te njohura, detergjente lares te llojeve te ndryshme e nje larmishmeri produktesh te tjera.

Kontakti

Kontakti

Lokacion

AlbMarket
Merr drejtimet

Contact

AlbMarket
  • By guida
  • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

AlbMarket
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

AlbMarket
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar