Klinika “Bylkabashi”

Përshkrimi

Përshkrimi

Klinika obstetrikale – gjinekologjike  “BYLYKBASHI “, u themelua me 1997, si nevojë për një përqasje të re me pacientet, në përgjigjie të kërkesave që ato parashtronin. Objektivi ynë primar, ka qenë të gjenim zgjidhje për femrat qe n’a besonin shëndetin e tyre, duke konsideruar secilën prej tyre, një individ me karakteristika unike, e që për rrjedhojë kërkonte një zgjidhje unike.

Sot, klinika ka marrë një karakter me gjithëpërfshirës, duke vendosur në fokus, mirëqenien psikofizike të femrës por edhe të çiftit.Ajo që na bën unik, është eksperienca teoriko – praktike dhjetra vjeçare e mjekeve që kanë punuar duke vënë baza solide, e që punojnë aktualisht në shërbimin Obstetrikal e Gjinekologjik, duke e çuar përpara vizionin e një Klinike që në qendër të saj ve KËRKESAT INDIVIDUALE të çdo pacienti.

Aktualisht, klinika udhëhiqet nga Dr.Shk.Mjekësore Ilir Bylykbashi dhe Dr. Edlira Bylykbashi, të specializuar në fushën e obstetrike – gjinekologjisë, dhe të trajnuar e specializuar jashtë vendit, ne nëndege të rëndesive të veçanta si: ekografia obstetrikale, ekografia gjinekologjike, ekografia e gjirit, kolposkopia dhe patologjite cerviko – vaginale, kardiotokografia amtaro-fetale, disiplina, te cilat, praktikohen pranë klinikes sonë.

 Shërbime:

 • Shërbimi Obstetrikal
 • Shërbimi Gjinekologjik
 • Shërbimi i laboratorit, si dhe shërbime te tjera si: Eko e gjoksit

Ekzaminime të specializuara:

Ne kliniken tonë kryhen vizita të specializuara. Ndër më kryesoret përmendim:

 • Ekografia3/4D (tre/kater dimensionale)
 • Kolposkopia dhe Videokolposkopia
 • PAP Testi(citologjia cervikale) dhe HPV
 • EKOGRAFIA TRANS-VAGINALE

 

Kontakti

Kontakti

Informacione shtesë

Informacione shtesë
 • Hënë16.00 - 20.00
 • Martë16.00 - 20.00
 • Mërkurë16.00 - 20.00
 • Enjte16.00 - 20.00
 • Premte16.00 - 20.00
 • Shtunë8.00 - 13.00

Lokacion

Klinika “Bylkabashi”
Merr drejtimet

Contact

Klinika “Bylkabashi”
 • By guida
 • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

Klinika “Bylkabashi”
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

Klinika “Bylkabashi”
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar