IMB

Përshkrimi

Përshkrimi

Në vitin 1991, tre pedagogë të informatikës në Universitetin e Tiranës krijuan një shoqëri (sh.p.k.), aktiviteti i së cilës u përqëndrua në prodhimin e  programeve kompjuterike.

Shërbimi ndaj klientëve, është qëllimi kryesor i punës së IMB-së. Çdo ditë ofrohet përkujdesje për klientët nga mëngjesi deri në mbrëmje si për mirë funksionimin e programit, ashtu edhe për problematika financiare. Disa nga ndihmat që ofrojmë janë: konfigurime për  skemat e punës me dokumentet, konfigurimi i sistemit, trajtimi kontabël i dokumenteve e deri te kontrolli i brendshëm material e financiar. Për këtë shërbim punojnë shumica e specialistëve të IMB-së, si dhe mjaft degë e bashkëpunëtorë në 26 rrethe të vendit.

IMB-ja është rritur nga viti në vit me një seri programesh Alpha.

IMB-ja është shtrirë edhe jashtë Shqipërisë, veçanërisht në Kosovë, me filialin IMB Kosovë. Që prej vitit 2006 IMB-ja është partner i MESONIC Business Software dhe ofron e implementon programe ERP WINLine për ndërmarrjet me kompleksitet të lartë. Programet Alpha janë në treg që prej më shumë se 20 vjetësh.

Produktet kryesore:

  • AlphaWeb
  • Alpha Business
  • Alpha Buxhetor
  • Alpha Farmaci
  • Alpha Listëpagesa
  • Programe provë

Me Institutin e Modelimeve në Biznes si partnerin tuaj, ju u bashkoheni mbi 6.000 ndërmarrjeve në vend dhe më gjerë, të cilat mbështeten në programet Alpha.

Video

Video

Kontakti

Kontakti

Lokacion

IMB
Merr drejtimet

Contact

IMB
  • By guida
  • Email: guidashqiperi@gmail.com

Emri juaj (*)

Emaili juaj (*)

Titulli

Mesazhi juaj

Events

IMB
Nuk kemi evente.

Vlereuml;sime

IMB
guida.infosite.alguida.infosite.co
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar